A Fácánliget

A Fácánliget története

Hisszük, hogy egy rendezvény úgy lehet igazán emlékezetes, ha minden apró részlet a helyén van. Ha vendégeink csak az ünnep örömére, vagy az aznapi feladatukra tudnak figyelni, és nem aggódnak az esemény folyamata miatt. Ha olyan az étel, a kiszolgálás, a szállás, a programok, mint amilyennek lennie kell. Mi, a Fácánligetben ezt biztosítjuk kedves vendégeinknek, kompromisszumok nélkül.

 

Mindig is kötődtünk ehhez a varázslatos helyhez

Családi vállalkozásként olyan minőségi rendezvényhelyszínt álmodtunk meg, ami mai, modern, mégis hitelesen tükrözi a környék adottságait és értékeit. Tősgyökeres nádudvariként mindig is a szívünk csücske volt ez a hely, a fák adta árnyas sétányokkal és a náddal szegélyezett horgásztóval együtt.

A környezet természetes nyugalma minket is rabul ejtett, úgy tekintünk rá, mint egy ékszerdobozra. A Hortobágyi Nemzeti Park szomszédságában kötelességünknek érezzük óvni és védeni a környezetünk páratlan növény- és állatvilágát. Ennek egy kis szeletét próbáljuk átnyújtani az idelátogatóknak.

 

Az új kezdet

Már a névvel is utalni kívántunk a hely természeti, vadászati értékeire, és egyben megidézni az erdő és a táj szerethető hangulatát. Így született meg az új név és vele egy új szellemiség is.

A korábban vadászházként szolgáló épületegyüttesen teljes felújítást végeztünk. Az új gépészeti megoldásoknak köszönhetően pedig egy korszerűbb és környezettudatosabb működést tudunk biztosítani. A fűtésünk immáron 80%-a elektromos hőszivattyús rendszerrel működik, melyet napelemparkkal szeretnénk kiegészíteni a közeljövőben. Saját biológiailag lebomló szennyvízkezelő rendszerünk van. A házban kizárólag öko tisztítószereket használunk.

Egyedül nem menne

Szerencsére az álmaink megvalósításához olyan segítő társakat sikerült találnunk, akik szintén ezekkel az értékekkel, érzésekkel és hozzáállással rendelkeznek. Ennek köszönhetően -immáron csapatként- együtt tehetünk azért, hogy az ide látogató vendégek rendezvényházunkban zavartalanul szórakozhassanak vagy végezzék feladatukat, elfoglaltságukat.

A Fácánliget házigazdái

 • Kovács Marianna üzletvezető

  Számomra a Fácánliget Rendezvényház működtetése egyszerre öröm, izgalom, lehetőség és kihívás. Minőségre törekszem, hogy a vendégeink mindig elégedettek és boldogok legyenek - akár üzleti partnereink, akár családi események résztvevői, gasztroutazók vagy szállóvendégek.

 • Polgár Máté családi rendezvények, esküvőszervezés

  Az élet nagy pillanatai körültekintő gondoskodást és osztatlan figyelmet kívánnak. Csapatunk esküvőszervezőjeként azon dolgozom, hogy az álmok valóra váljanak és a próbavacsorától a ceremónián és bulin át a morzsapartiig minden tökéletes és kompromisszummentes legyen. Tel.: +36 30 373 3276

 • Tóth Ádám céges rendezvényszervező

  Proaktív működéssel és teljes körű támogatással segítem a hozzánk forduló cégek HR-es csapatának szervező munkáját. Tartalmas teambuilding, élménydús céges buli vagy díszvacsora, tanulás vagy kikapcsolódás: én ezért dolgozom.
  Tel.: +36 20 375 0456

Kérjen most árajánlatot!

Valósítsa meg azt az eseményt, amire mindig is vágyott. Mi minden lehetőségünkkel azon leszünk, hogy olyan legyen, amilyennek elképzelte. Legyen szó esküvőről, családi eseményről, vadászatról vagy céges eseményről.

Ajánlatkérés