A Fácánliget

A Fácánliget története

Hisszük, hogy egy rendezvény úgy lehet igazán emlékezetes, ha minden apró részlet a helyén van. Ha vendégeink csak az ünnep örömére, vagy az aznapi feladatukra tudnak figyelni, és nem aggódnak az esemény folyamata miatt. Ha olyan az étel, a kiszolgálás, a szállás, a programok, mint amilyennek lennie kell. Mi, a Fácánligetben ezt biztosítjuk kedves vendégeinknek, kompromisszumok nélkül.

 

Mindig is kötődtünk ehhez a varázslatos helyhez

Családi vállalkozásként olyan minőségi rendezvényhelyszínt álmodtunk meg, ami mai, modern, mégis hitelesen tükrözi a környék adottságait és értékeit. Tősgyökeres nádudvariként mindig is a szívünk csücske volt ez a hely, a fák adta árnyas sétányokkal és a náddal szegélyezett horgásztóval együtt.

A környezet természetes nyugalma minket is rabul ejtett, úgy tekintünk rá, mint egy ékszerdobozra. A Hortobágyi Nemzeti Park szomszédságában kötelességünknek érezzük óvni és védeni a környezetünk páratlan növény- és állatvilágát. Ennek egy kis szeletét próbáljuk átnyújtani az idelátogatóknak.

 

Az új kezdet

Már a névvel is utalni kívántunk a hely természeti, vadászati értékeire, és egyben megidézni az erdő és a táj szerethető hangulatát. Így született meg az új név és vele egy új szellemiség is.

A korábban vadászházként szolgáló épületegyüttesen teljes felújítást végeztünk. Az új gépészeti megoldásoknak köszönhetően pedig egy korszerűbb és környezettudatosabb működést tudunk biztosítani. A fűtésünk immáron 80%-a elektromos hőszivattyús rendszerrel működik, melyet napelemparkkal szeretnénk kiegészíteni a közeljövőben. Saját biológiailag lebomló szennyvízkezelő rendszerünk van. A házban kizárólag öko tisztítószereket használunk.

Egyedül nem menne

Szerencsére az álmaink megvalósításához olyan segítő társakat sikerült találnunk, akik szintén ezekkel az értékekkel, érzésekkel és hozzáállással rendelkeznek. Ennek köszönhetően -immáron csapatként- együtt tehetünk azért, hogy az ide látogató vendégek rendezvényházunkban zavartalanul szórakozhassanak vagy végezzék feladatukat, elfoglaltságukat.

A Fácánliget házigazdái

  • Kovács Marianna üzletvezető

    Azt szeretném, ha a terekből, szobákból és úgy az egész helyszínből érződne az a nyugalmat árasztó hangulat, aminek mi is a szerelmesei vagyunk.

  • Polgár Máté rendezvényszervező

    Fő feladatom, hogy zavartalanul, gond nélkül menjenek le a rendezvények. A távozó vendég elégedettsége a legjobb visszajelzés számomra.

  • Baráth János műszaki vezető

    Műszaki vezetőként a rendezvényház működtetéséért és a zöldövezet karbantartásáért felelek. Teszem ezt a vendégeink teljes kényelme érdekében.

Kérjen most árajánlatot!

Valósítsa meg azt az eseményt, amire mindig is vágyott. Mi minden lehetőségünkkel azon leszünk, hogy olyan legyen, amilyennek elképzelte. Legyen szó esküvőről, családi eseményről, vadászatról vagy céges eseményről.

Ajánlatkérés