Esküvő

Esküvő a Fácánligetben

Az esküvő az egyik legemlékezetesebb, legfontosabb és legszebb élmény sokunk életében. A szerelem napja, amikor két ember örökre elköteleződik a másik felé. Nekünk a Fácánligetben ez a kedvenc eseményünk, mert láthatjuk az ifjú pár boldogságtól ragyogó arcát és ott lehetünk akkor is, amikor először mondják ki azt a bizonyos igent a szerelmesek. Örülünk, hisz tudjuk, kicsit mi is hozzájárulhatunk ahhoz, hogy örökre emlékezetes maradjon ez a nap. Mindezt tesszük úgy, hogy mindenben ők legyenek az elsők.
 • Esküvői nagyterem

  A rusztikus esküvői nagytermet a letisztult fehér falak és a fa gerendák teszik gyönyörűvé és egyben elegánssá. A légkondicionált, T alakú terem egyaránt alkalmas a padsoros vagy körasztalos elrendezésre, ahol akár 100 fő is kényelmesen elfér. A boltíves teraszajtó és a hatalmas ablakok a beltérben is megidézik a természetközeli érzést.

  Férőhely: 30-100 fő

  Felszereltség: Hangosítás, Légkondicionáló

  A terem képekben
 • Meghitt kisterem

  Kistermünket különböző céllal is hangulatosan be tudjuk rendezni az esküvők alkalmával. A terem a kerek, könyöklős asztalok révén ideális helyszín a vendégek összevárásához, de rossz idő esetén akár a ceremónia meghitt helyszínéül is szolgálhat.

  Férőhely: 40 fő

  Asztalok elrendezése: Körasztalok, pultok

  A kisterem képekben
 • Kültéri eskető stég

  A tó fölé emelkedő meghitt ceremóniastégen gyönyörű kilátás fogadja az oda érkezőket. A vízből előbukkanó nádcsomókkal és kecsesen hajlongó fűzfákkal együtt olyan érzést kelt, mintha ringatóznánk a víz felszínén. A stégen elhangzó fogadalmakat bluetoothos hangosítás juttatja el a násznép minden tagjához. Rossz idő esetén a kisterem szolgál a ceremónia helyszínéül.

  Férőhely: 100 fő

  Felszereltség: Hangosítás, mikrofon

  A ceremóniastég képekben
 • Étterem

  A konyhánkat egy tehetséges, kreatív séf, Parti Zoltán irányítja, aki csapatával remekül hozza összhangba a klasszikus fogásokat a természetes és modern alapanyagokkal. Az esküvő során igény szerint svédasztalos, vagy tányérszervizes felszolgálást is biztosítunk. A kültéri terasz lehetőséget ad a természetközeli hűsölésre, a grillterasz pedig jellegzetes illatával csábítja el a finom falatokra fogékony vendégeket.

  Férőhely: 150 fő

  Felszolgálás: Svédasztal, tányérszerviz

  Az étterem képekben
 • Szállás, szobáink

  A főházban 3 lakosztály és 9 exkluzív, légkondicionált szoba várja a megpihenni váró vendégeket. Itt összesen 32 fő számára tudunk szállást biztosítani, de a szobák pótágyazhatók. A kisházban további 6 szobában, 14 főnek tudunk szálláslehetőséget nyújtani. A szobákban külön fürdőszoba, TV, wifi és minibár is található. Minden szállóvendégünk számára igénybevehetőek a ház wellness szolgáltatásai is.

  Férőhely: 46 fő

  A szállás képekben

Esküvői csomagjaink

 • 01. Vacsora ajánlat

  20.000 Ft / főtől

  Az első vacsora ajánlatunk a jól megszokott, hagyományos ételeket kínálja. Pogácsával indítjuk a vendégvárást, húslevessel pedig bemelegítünk a töltöttkáposzta és további klasszikus finomságok előtt.

  Csomagajánlat letöltése
 • 02 Vacsora ajánlat

  28.000 Ft / főtől

  A második vacsora ajánlatunkban az ízek kavalkádjával készülünk. Ebben a menüben a hagyományos esküvői ételek és a modernebb fogások kötnek harmonikus házasságot.

  Csomagajánlat letöltése
 • 03 Vacsora ajánlatunk

  28.000 Ft / főtől

  A harmadik vacsoraajánlatunk kifejezetten a gasztronómiai kalandozásokhoz állítottuk össze. A menü sokszínű fogásai miatt remek választás lehet a kulináris élvezeteket keresőknek.

  Csomagajánlat letöltése
 • Csodás helyszín

  Azért esett a Fácánliget Rendezvényházra a választásunk, mert olyan helyet kerestünk, ami meghitt, családias, de minden igényünknek tökéletesen megfelel. Csodás helyszín, az ételek remekek, mindenkinek szívből ajánjuk az esküvőjéhez!

  Georgina és Félix, 2021 Az esemény képekben

A Fácánliget házigazdái

 • Kovács Marianna üzletvezető

  Számomra a Fácánliget Rendezvényház működtetése egyszerre öröm, izgalom, lehetőség és kihívás. Minőségre törekszem, hogy a vendégeink mindig elégedettek és boldogok legyenek - akár üzleti partnereink, akár családi események résztvevői, gasztroutazók vagy szállóvendégek.

 • Polgár Máté családi rendezvények, esküvőszervezés

  Az élet nagy pillanatai körültekintő gondoskodást és osztatlan figyelmet kívánnak. Csapatunk esküvőszervezőjeként azon dolgozom, hogy az álmok valóra váljanak és a próbavacsorától a ceremónián és bulin át a morzsapartiig minden tökéletes és kompromisszummentes legyen. Tel.: +36 30 373 3276

 • Tóth Ádám céges rendezvényszervező

  Proaktív működéssel és teljes körű támogatással segítem a hozzánk forduló cégek HR-es csapatának szervező munkáját. Tartalmas teambuilding, élménydús céges buli vagy díszvacsora, tanulás vagy kikapcsolódás: én ezért dolgozom.
  Tel.: +36 20 375 0456

Hol vagyunk?

Nádudvar szomszédságában
Rendezvényházunk Hajdúszoboszló és Nádudvar között, Debrecentől alig 40 km-re, a Virágos zugban található.

GPS Koordináták: 47.4401373, 21.2129223

Útvonalterv