Vadászat

Vadászat

A Fácánliget korábban vadászházként működött, így szerettük volna továbbvinni azokat a hagyományokat és vadászatokat, melyeknek a vadászház is otthont adott. A „Trófea Nádudvar” Vadásztársasággal karöltve nagyterítékes fácánvadászatokat szervezünk. Az vadászatokra szeretettel várjuk mind a társaság tagjait és vadászvendégeit is. Számukra étkezést és wellness részleggel ellátott szállást is biztosítunk, hogy kipihenhessék a vadászat fáradalmait.
 • Exkluzív étterem

  A konyhánkat egy tehetséges, kreatív séf, Parti Zoltán irányítja, aki csapatával remekül hozza összhangba a klasszikus fogásokat a természetes és modern alapanyagokkal. Svédasztalos és tányérszervizes felszolgálást is biztosítunk. A menü kialakítása során természetesen meg tudunk felelni az egyedi igényeknek is, a tálalás időpontját pedig a program menetrendjéhez igazítjuk.

  Felszolgálás: Svédasztal, tányérszerviz

  Az étterem képekben
 • Szállás

  A főházban 3 lakosztály és 9 exkluzív, légkondicionált szoba várja a megpihenni váró vendégeket. Itt összesen 32 fő számára tudunk szállást biztosítani, de a szobák pótágyazhatók. A kisházban további 6 szobában, 14 főnek tudunk szálláslehetőséget nyújtani. A szobákban külön fürdőszoba, TV, wifi és minibár is található.

  Férőhely: 46 fő

  A szállás képekben
 • Pihentető wellness

  A fákkal körülvett wellness részleg a pihentető kikapcsolódás rejtett kis oázisa. A szaunaházban finn- és infraszauna közül is választhatunk, a relaxálásról pedig a teljes panorámás pihenőrész és az olvasósarok gondoskodik. A szaunaház mellett egy 8 fős jakuzzi is helyet kapott, vele szemben pedig egy nagyméretű medence várja a frissülni vágyókat.

  Szolgáltatások: Medence, jakuzzi, szaunák

  A wellness képekben

Kérjen most árajánlatot!

Valósítsa meg azt az eseményt, amire mindig is vágyott. Mi minden lehetőségünkkel azon leszünk, hogy olyan legyen, amilyennek elképzelte. Legyen szó esküvőről, családi eseményről, vadászatról vagy céges eseményről.

Ajánlatkérés

A Fácánliget házigazdái

 • Kovács Marianna üzletvezető

  Azt szeretném, ha a terekből, szobákból és úgy az egész helyszínből érződne az a nyugalmat árasztó hangulat, aminek mi is a szerelmesei vagyunk.

 • Polgár Máté rendezvényszervező

  Fő feladatom, hogy zavartalanul, gond nélkül menjenek le a rendezvények. A távozó vendég elégedettsége a legjobb visszajelzés számomra.

 • Baráth János műszaki vezető

  Műszaki vezetőként a rendezvényház működtetéséért és a zöldövezet karbantartásáért felelek. Teszem ezt a vendégeink teljes kényelme érdekében.

Hol vagyunk?

Nádudvar szomszédságában
Rendezvényházunk Hajdúszoboszló és Nádudvar között, Debrecentől alig 40 km-re, a Virágos zugban található.

GPS Koordináták: 47.4401373, 21.2129223

Útvonalterv