Rendezvények

Rendezvények

A Fácánligetben tartott minden rendezvényt – legyen az esküvő, céges vagy családi esemény – ugyanolyan lelkesedéssel szervezünk meg, és bonyolítunk le. Szeretnénk ha maradandó élményeket nyújthatnánk a résztvevőknek. Jó házigazdaként nem csak a programokra figyelünk, épp olyan fontosak számunkra az apró részletek, mint a remek hangulat.

Saját rendezvényeink

  • Anyák napja, Fácánliget módra
   2024. május 5.

   Anyák napi svédasztalos ebéd: 2024.05.05. vasárnap, 12:00 – 15:00 -ig Egy csokor virág, egy ajándékkártya vagy egy ágyba vitt reggeli mind szép gesztus Anyák Napjára, de mi lenne, ha idén valóban meglepnéd anyukádat egy vidéki kiruccanással?  Közeledik az Anyák Napja, és élményt ajándékozni mindig jó választás. Hozd el anyukádat, a...

   Részletek

Aminek otthont adunk

 • Zártkörű rendezvény

  Éljék meg együtt a fontos pillanatokat! A Fácánliget Rendezvényház partiszerviz-, wellness- és szálláshely szolgáltatásaival teljeskörű VIP élményt biztosít a családi és baráti társaságoknak zártkörű rendezvényekhez, legyen az óévbúcsúztató vagy éppen szülinapi buli.

  Részletek
 • Családi rendezvény

  Jól tudjuk, hogy a családi rendezvény egy meghitt, bensőséges körnek szól, melynek tagjai szeretnének csak egymásra figyelni. A Fácánligetben arra törekszünk, hogy mindent megadjunk, ami egy kellemes ünnepléshez szükséges, mindezt úgy, hogy közben ne zavarjuk meg a családi idillt.

  Részletek
 • Esküvő

  Az esküvő örökre szól és tele van megismételhetetlen pillanatokkal, éppen ezért az utolsó szál virágig, mindennek tökéletesnek kell lennie. Pontosan tudjuk, hogy milyen fontos esemény ez az ifjú pár életében, ezért nálunk ők az elsők.
  A Fácánligetben ez az egyik kedvencünk, mert kicsit mi is hozzájárulhatunk ahhoz, hogy örökre emlékezetes maradjon ez a nap.

  Részletek
 • Céges rendezvény

  A céges rendezvények legnagyobb előnye, hogy kiszakítja a csapatot a jól megszokott hétköznapokból. Az ismeretlen környezet mindig valami izgalmasat, újat tartogat. A Fácánligetben egy megnyugtató közeget hoztunk létre, ami egyaránt alkalmas ünneplésre, önfejlesztő- vagy csapatépítő eseményekre.

  Részletek
 • Vadászat

  A „Trófea Nádudvar” Vadásztársasággal karöltve a Fácánligetben nagyterítékes fácánvadászatokat is szervezünk. A vadászatokra szeretettel várjuk a vadászni vágyó társaságokat, számukra étkezést és wellness részleggel ellátott szállást is biztosítunk, hogy kipihenhessék a vadászat fáradalmait.

  Részletek

Kérjen most árajánlatot!

Valósítsa meg azt az eseményt, amire mindig is vágyott. Mi minden lehetőségünkkel azon leszünk, hogy olyan legyen, amilyennek elképzelte. Legyen szó esküvőről, családi eseményről, vadászatról vagy céges eseményről.

Ajánlatkérés