Helyszín

Helyszín Fedezze fel a Fácánligetet

Ismerje meg rendezvényhelyszínünk minden egyes elemét és az általunk kínált lehetőségek teljes sorát. Valósítsa meg azt az eseményt, amire mindig is vágyott. Mi minden lehetőségünkkel azon leszünk, hogy olyan legyen, amilyennek Ön azt elképzelte a természet nyugalmában.

 • Letisztult nagyterem

  A rusztikus nagytermet a letisztult fehér falak és a fa gerendák teszik bensőségessé. A légkondicionált, T alakú terem egyaránt alkalmas esküvők, születésnapok, évfordulók, ballagások vagy céges ünnepségek lebonyolításához. A boltíves teraszajtó és a hatalmas ablakok pedig a beltérben is megidézik a természetközeli érzést.

  Férőhely: 30-100 fő

  Felszereltség: Légkondicionáló, hangosítás

  A nagyterem képekben
 • Ünnepi kisterem

  A 40 fő befogadására alkalmas kistermünket azért szeretjük, mert különböző eseményekhez is be tudjuk hangulatosan rendezni. A teremben lévő pultból pedig közvetlenül irányíthatjuk a felszolgálást. A kerek, könyöklős asztalok egy könnyed, laza vendégvárós összejövetelhez passzolnak, hosszú asztalokkal viszont a klasszikus családi ünneplésekhez, céges workshop-okhoz lesz ideális a helyszín.

  Férőhely: 40 fő

  A kisterem képekben
 • Szabadtéri helyszín

  Az erdő gondoskodó ölelésében, térkövezett szabadtéri helyszínünk egy igazán varászlatos és különleges hely, ahol 200 fő is elfér.

  Férőhely: 200 fő

  Szabadtéri helyszín
 • Kültéri eskető stég

  A tó fölé emelkedő meghitt ceremóniastégen gyönyörű kilátás fogadja az oda érkezőket. A vízből előbukkanó nádcsomókkal és kecsesen hajlongó fűzfákkal együtt olyan érzést kelt, mintha ringatóznánk a víz felszínén. A stégen elhangzó fogadalmakat bluetoothos hangosítás juttatja el a násznép minden tagjához. Rossz idő esetén a kisterem szolgál a ceremónia helyszínéül.

  Férőhely: 100 fő

  Felszereltség: Hangosítás, mikrofon

  A ceremóniastég képekben
 • Exkluzív étterem

  A konyhánkat egy tehetséges, kreatív séf, Parti Zoltán irányítja, aki csapatával remekül hozza összhangba a klasszikus fogásokat a természetes és modern alapanyagokkal. Svédasztalos és tányérszervizes felszolgálást is biztosítunk. A menü kialakítása során természetesen meg tudunk felelni az egyedi igényeknek is, a tálalás időpontját pedig a program menetrendjéhez igazítjuk.

  Felszolgálás: Svédasztal, tányérszerviz

  Az étterem képekben
 • Szállás

  A főházban 3 lakosztály és 9 exkluzív, légkondicionált szoba várja a megpihenni váró vendégeket. Itt összesen 32 fő számára tudunk szállást biztosítani, de a szobák pótágyazhatók. A kisházban további 6 szobában, 14 főnek tudunk szálláslehetőséget nyújtani. A szobákban külön fürdőszoba, TV, wifi és minibár is található.

  Férőhely: 46 fő

  A szállás képekben
 • Pihentető wellness

  A fákkal körülvett wellness részleg a pihentető kikapcsolódás rejtett kis oázisa. A szaunaházban finn- és infraszauna közül is választhatunk, a relaxálásról pedig a teljes panorámás pihenőrész és az olvasósarok gondoskodik. A szaunaház mellett egy 8 fős jakuzzi is helyet kapott, vele szemben pedig egy nagyméretű medence várja a frissülni vágyókat.

  Szolgáltatások: Medence, jakuzzi, szaunák

  A wellness képekben
 • Tréningek

  Összehangolódás, kooperatív munka és nyílt kommunikáció adta lehetőségek és egy csipetnyi fűszer közös hétköznapokra a gasztronómia segítségével! Finom falatok, csapatépítés és élménykonyha olasz, thai vagy kovászos kenyér workshopok keretében bármely céges foglalás mellé. Klasszikus megoldások, problémaspecifikus workshopok? Együttműködő partnereink között kiváló coach, tréner és egyéb képzési szakember is elérhető!

  Ajánljuk: Csapatépítés, tréningek

  A workshopok képekben
 • Játszótér

  Gondolva a családos vendégekre, saját játszóteret hoztunk létre a gyerekeknek, a játszósarok pedig a beltérben nyújt élményeket a kicsik számára. Számos felfedezni való játékkal, sport- és kreativitást fejlesztő eszközökkel, és társasjátékokkal várjuk őket.

  Helyszín: Kültér, beltér

  A játszótér képekben
 • Aktív pihenés

  A Fácánligetben elterülő 8 hektáros tó számos élménnyel szolgál a családi kikapcsolódáshoz. A tó körüli séta alkalmával kipróbálhatjuk a mezítlábas tanösvényt. A bogárhotelben apró lényeket, a madárfigyelőben a természetben élő madarakat figyelhetjük meg.

  Látnivalók: Bogárhotel, madárles, mezitlábas tansövény

  A helyszín képekben
 • Élmény- piknik és partybox

  Csendes lánybúcsú, kirobbanó babazsúr, romantikus lánykérés vagy gasztronómiai kalandozás az árnyas fák alatt? A Fácánliget élménypiknik és partybox szolgáltatásával kényelmesen, praktikusan és kompromisszumok nélkül megvalósítható. Exkluzív, elegáns, természetközeli élménypiknik akár tányérszervizzel is a nagy pillanatokra.

  A piknik képekben

Kérjen most árajánlatot!

Valósítsa meg azt az eseményt, amire mindig is vágyott. Mi minden lehetőségünkkel azon leszünk, hogy olyan legyen, amilyennek elképzelte. Legyen szó esküvőről, családi eseményről, vadászatról vagy céges eseményről.

Ajánlatkérés