Céges

Céges rendezvény

Az elvonulós gondolkozáshoz és a közös kikapcsolódáshoz is jól jön a nyugalom és a szervezettség. A rendezvényhelyszínünket ezért úgy alakítottuk ki, hogy egy céges eseményhez is ideális legyen, akár egy szűk csapat továbbképzéséről, akár mondjuk egy 100 fős szervezet évzáró rendezvényéről legyen is szó. A szükséges eszközöket is biztosítjuk, hogy a résztvevőknek csak a feladatukra kelljen koncentrálniuk és a lehető legtöbbet kihozhassák az itt töltött időből.
 • Kis és nagyterem

  Légkondicionált termeink felszerelhetők projektorral, vetítővászonnal, hangosítással és wifi-vel is. Alkalmasak tréningek, workshopok, csapatépítők, céges vacsorák vagy évzáró ünnepségek lebonyolításához.

  Felszereltség: Projektor, hangosítás, wifi

  A termek képekben
 • Szállás, szobáink

  A főházban 3 lakosztály és 9 exkluzív, légkondicionált szoba várja a megpihenni váró vendégeket. Itt összesen 32 fő számára tudunk szállást biztosítani, de a szobák pótágyazhatók. A kisházban további 6 szobában, 14 főnek tudunk szálláslehetőséget nyújtani. A szobákban külön fürdőszoba, TV, wifi és minibár is található. Minden szállóvendégünk számára igénybevehetőek a ház wellness szolgáltatásai is.

  Férőhely: 46 fő

  A szállás képekben
 • Exkluzív étterem

  A konyhánkat egy tehetséges, kreatív séf, Parti Zoltán irányítja, aki csapatával remekül hozza összhangba a klasszikus fogásokat a természetes és modern alapanyagokkal. Svédasztalos és tányérszervizes felszolgálást is biztosítunk. A menü kialakítása során természetesen meg tudunk felelni az egyedi igényeknek is, a tálalás időpontját pedig a program menetrendjéhez igazítjuk.

  Felszolgálás: Svédasztal, tányérszerviz

  Az étterem képekben
 • Pihentető wellness

  A fákkal körülvett wellness részleg a pihentető kikapcsolódás rejtett kis oázisa. A szaunaházban finn- és infraszauna közül is választhatunk, a relaxálásról pedig a teljes panorámás pihenőrész és az olvasósarok gondoskodik. A szaunaház mellett egy 8 fős jakuzzi is helyet kapott, vele szemben pedig egy nagyméretű medence várja a frissülni vágyókat.

  Szolgáltatások: Medence, jakuzzi, szaunák

  A wellness képekben
 • Tréningek

  Összehangolódás, kooperatív munka és nyílt kommunikáció adta lehetőségek és egy csipetnyi fűszer közös hétköznapokra a gasztronómia segítségével! Finom falatok, csapatépítés és élménykonyha olasz, thai vagy kovászos kenyér workshopok keretében bármely céges foglalás mellé. Klasszikus megoldások, problémaspecifikus workshopok? Együttműködő partnereink között kiváló coach, tréner és egyéb képzési szakember is elérhető!

  Ajánljuk: Csapatépítés, tréningek

  A workshopok képekben
 • Vadászat

  A „Trófea Nádudvar” Vadásztársasággal karöltve a Fácánligetben nagyterítékes fácánvadászatokat is szervezünk. A vadászatokra szeretettel várjuk a vadászni vágyó társaságokat, számukra étkezést és wellness részleggel ellátott szállást is biztosítunk, hogy kipihenhessék a vadászat fáradalmait.

  A vadászat képekben

Kérjen most árajánlatot!

Valósítsa meg azt az eseményt, amire mindig is vágyott. Mi minden lehetőségünkkel azon leszünk, hogy olyan legyen, amilyennek elképzelte. Legyen szó esküvőről, családi eseményről, vadászatról vagy céges eseményről.

Ajánlatkérés
 • Hibátlan szervezés

  Többször volt lehetőségem a Fácánligetben rendezvényen részt venni és tartani is. A környezete páratlan, a szervezés, az ételek minősége, összeállítása és szervírozása, egyszerűen hibátlan! Nagy örömmel térek ide vissza, mert tudom, hogy minden tekintetben a legjobbat nyújtja!

  Verbőczi Zoltán, Nádudvari Élelmiszer Kft.
Hibátlan szervezés

A Fácánliget házigazdái

 • Kovács Marianna üzletvezető

  Számomra a Fácánliget Rendezvényház működtetése egyszerre öröm, izgalom, lehetőség és kihívás. Minőségre törekszem, hogy a vendégeink mindig elégedettek és boldogok legyenek - akár üzleti partnereink, akár családi események résztvevői, gasztroutazók vagy szállóvendégek.

 • Polgár Máté családi rendezvények, esküvőszervezés

  Az élet nagy pillanatai körültekintő gondoskodást és osztatlan figyelmet kívánnak. Csapatunk esküvőszervezőjeként azon dolgozom, hogy az álmok valóra váljanak és a próbavacsorától a ceremónián és bulin át a morzsapartiig minden tökéletes és kompromisszummentes legyen. Tel.: +36 30 373 3276

 • Tóth Ádám céges rendezvényszervező

  Proaktív működéssel és teljes körű támogatással segítem a hozzánk forduló cégek HR-es csapatának szervező munkáját. Tartalmas teambuilding, élménydús céges buli vagy díszvacsora, tanulás vagy kikapcsolódás: én ezért dolgozom.
  Tel.: +36 20 375 0456

Hol vagyunk?

Nádudvar szomszédságában
Rendezvényházunk Hajdúszoboszló és Nádudvar között, Debrecentől alig 40 km-re, a Virágos zugban található.

GPS Koordináták: 47.4401373, 21.2129223

Útvonalterv