Céges

Céges rendezvény

Az elvonulós gondolkozáshoz és a közös kikapcsolódáshoz is jól jön a nyugalom és a szervezettség. A rendezvényhelyszínünket ezért úgy alakítottuk ki, hogy egy céges eseményhez is ideális legyen, akár egy szűk csapat továbbképzéséről, akár mondjuk egy 100 fős szervezet évzáró rendezvényéről legyen is szó. A szükséges eszközöket is biztosítjuk, hogy a résztvevőknek csak a feladatukra kelljen koncentrálniuk és a lehető legtöbbet kihozhassák az itt töltött időből.
 • Kis és nagyterem

  Légkondicionált termeink felszerelhetők projektorral, vetítővászonnal, hangosítással és wifi-vel is. Alkalmasak tréningek, workshopok, csapatépítők, céges vacsorák vagy évzáró ünnepségek lebonyolításához.

  Felszereltség: Projektor, hangosítás, wifi

  A termek képekben
 • Szállás, szobáink

  A főházban 3 lakosztály és 9 exkluzív, légkondicionált szoba várja a megpihenni váró vendégeket. Itt összesen 32 fő számára tudunk szállást biztosítani, de a szobák pótágyazhatók. A kisházban további 6 szobában, 14 főnek tudunk szálláslehetőséget nyújtani. A szobákban külön fürdőszoba, TV, wifi és minibár is található. Minden szállóvendégünk számára igénybevehetőek a ház wellness szolgáltatásai is.

  Férőhely: 46 fő

  A szállás képekben
 • Exkluzív étterem

  A konyhánkat egy tehetséges, kreatív séf, Parti Zoltán irányítja, aki csapatával remekül hozza összhangba a klasszikus fogásokat a természetes és modern alapanyagokkal. Svédasztalos és tányérszervizes felszolgálást is biztosítunk. A menü kialakítása során természetesen meg tudunk felelni az egyedi igényeknek is, a tálalás időpontját pedig a program menetrendjéhez igazítjuk.

  Felszolgálás: Svédasztal, tányérszerviz

  Az étterem képekben
 • Pihentető wellness

  A fákkal körülvett wellness részleg a pihentető kikapcsolódás rejtett kis oázisa. A szaunaházban finn- és infraszauna közül is választhatunk, a relaxálásról pedig a teljes panorámás pihenőrész és az olvasósarok gondoskodik. A szaunaház mellett egy 8 fős jakuzzi is helyet kapott, vele szemben pedig egy nagyméretű medence várja a frissülni vágyókat.

  Szolgáltatások: Medence, jakuzzi, szaunák

  A wellness képekben
 • Tréningek

  Kapcsolatban állunk több coach-al és olyan, általunk is ismert trénerrel, akik céges programok, tréningek szervezésével foglalkoznak, őket mindig jó szívvel ajánljuk vendégeinknek.

  Ajánljuk: Csapatépítés, tréningek

  Tréningek
 • Vadászat

  A „Trófea Nádudvar” Vadásztársasággal karöltve a Fácánligetben nagyterítékes fácánvadászatokat is szervezünk. A vadászatokra szeretettel várjuk a vadászni vágyó társaságokat, számukra étkezést és wellness részleggel ellátott szállást is biztosítunk, hogy kipihenhessék a vadászat fáradalmait.

  A vadászat képekben

Kérjen most árajánlatot!

Valósítsa meg azt az eseményt, amire mindig is vágyott. Mi minden lehetőségünkkel azon leszünk, hogy olyan legyen, amilyennek elképzelte. Legyen szó esküvőről, családi eseményről, vadászatról vagy céges eseményről.

Ajánlatkérés
 • Hibátlan szervezés

  Többször volt lehetőségem a Fácánligetben rendezvényen részt venni és tartani is. A környezete páratlan, a szervezés, az ételek minősége, összeállítása és szervírozása, egyszerűen hibátlan! Nagy örömmel térek ide vissza, mert tudom, hogy minden tekintetben a legjobbat nyújtja!

  Verbőczi Zoltán, Nádudvari Élelmiszer Kft.
Hibátlan szervezés

A Fácánliget házigazdái

 • Kovács Marianna üzletvezető

  Azt szeretném, ha a terekből, szobákból és úgy az egész helyszínből érződne az a nyugalmat árasztó hangulat, aminek mi is a szerelmesei vagyunk.

 • Polgár Máté rendezvényszervező

  Fő feladatom, hogy zavartalanul, gond nélkül menjenek le a rendezvények. A távozó vendég elégedettsége a legjobb visszajelzés számomra.

 • Baráth János műszaki vezető

  Műszaki vezetőként a rendezvényház működtetéséért és a zöldövezet karbantartásáért felelek. Teszem ezt a vendégeink teljes kényelme érdekében.

Hol vagyunk?

Nádudvar szomszédságában
Rendezvényházunk Hajdúszoboszló és Nádudvar között, Debrecentől alig 40 km-re, a Virágos zugban található.

GPS Koordináták: 47.4401373, 21.2129223

Útvonalterv